Our Brands

Bringing the brands you know and love

img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider
img-brand-slider

Nanny's Pavillon

Welcome Home! Established since March 23rd 2009 Nannys Pavillon first opened its door in Bandung Indonesia

fork-icon French – American Pancake Restaurant

location-icon Bandung, Bekasi and 2 more...
  • Indoor
  • Outdoor
  • Dine In
  • Takeaway
  • Online Delivery
  • and many more...
img home
img home
img home
img home
img home

We are

logo altima

Founded in 2003, ALTIMA group is one of the market leaders in F&B that exclusively focus in restaurant and cafe business. Every of our restaurants represent our business philosophy, which ‘Makes people’s life better’. ALTIMA group provides a distinctive choice of restaurant concepts with unique setting as well as providing outstanding service and product. Experience has shaped us to be ready to face the market with various demands and focus on achieving the highest satisfactory resulting in memorable dining experience.

We stand for

Our Fundamentals

Great Products

Every products we introduce must be a unique contribution to the market, not the one that is introduced just for the purpose of making money. It must therefore be innovative, high quality and unquestioned best in its category.

Great Customer Service

Our service standards are as stiff as our products. We should treat our customers as our best friends.

We believe in

Our Golden Rule

We should treat those with whom we have
dealings as we ourselves would like to be treated.

Integrity

We honor our commitments.
We are consistent and fair.

Best Effort

Everyone does their very best.
Strive for an A.

Everyone does their very best. Strive for an A.

Teamwork

Everyone is indispensable.
Think we, no I.

Details

Every little things matter.
Down to the every bit.

Testimonials

Check what our clients are saying

quote-icon

Nice experience, tempatnya cukup nyaman, makanannya enak harganya reasonable..

Monita Agustina – NP Cilandak Town Square

quote-icon

Udah beberapa kali kesini dan selalu puas sama makanannya. Terutama Chicken Capers Fettucine ya! Terbaikkkk! Buat dessertnya kalo yg suka coklat wajib pesen Waffle Crazy Chocolate atau Strawberry Lover. Enak semuaaa!

Fitri Rahmawati (Pipet) – NP AEON Mall BSD

quote-icon

Enak banget Ramennya 😍👍🏻🥰

yaneindria

quote-icon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Eaque facilis illo inventore molestiae nostrum quidem.

Beauty Bar

quote-icon

Emang enakeun tempat nya.. Luas. Makanannya juga menurut aku enak ❤️

deevaafsheen

quote-icon

Good restaurant to hang out. The menu is mostly Western, but worry not, they have some Indonesian menus as well. The food is tasty and the portion is OK. The vibe is comfortable.

Evelyn Sippy Prisetyo – NP Home

quote-icon

Nice new cafe at Kota Baru Parahyangan. Tried at Jakarta so not something new, but its still delicious indeed and peope are willing to queue for it! Thanks for nice service

Erly Fitrianti – BDP Kota Baru Parahyangan

quote-icon

Best banget, enak buaaangettt. Alfredo trus pistachio kombinasi yang pas enduls, semua staff ramah ,cepet banget ga sampe 10 menit makanan udah keluar.

Windi Gusti – BDP Central Market PIK

quote-icon

Tergoda liat tampilannya dan ternyata seenak itu ? kali ini berhubung jam nanggung icip ug versi sweetnya aja.. next time mo coba yg savory aacchh ? pelayannya gercep & ramah pula bikin betah nongki2 disini ?

Davina Paulouis – BDP Central Market PIK

quote-icon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Eaque facilis illo inventore molestiae nostrum quidem.

Willz

quote-icon

Tempat makan favorit dan unik di Gl. Pancake nya selalu fresh dan enak, dah makan 3 kali tapi tetep ga bikin bosen, selalu pingin balik lagi. Service nya baik, waiter/waitress nya selalu nanyain ttg kualitas makanannya gimana.

Rivan Fernandi – BDP Grand Indonesia

quote-icon

Perhatian! Susah mencari makanan yang tidak enak di sini....

Hendra J – NP Lippo Mall Puri

quote-icon

Tempatnya asik banget ini, apalagi kalau sore sore atau pagi datengnya, pilihan menunya lumayan bergam dari pancake asin ataupun manis, disini juga ada nasi goreng dan steak. harganya lumayan sih ini tapi sepadan dengan rasanya.

Adi Rahman – BDP Kota Baru Parahyangan

quote-icon

Pertama kali kesini karena penasaran jadi coba coba ternyata endul bngt, dari makanan sampe service nya the best and fast, ga nyampe 10 menit nunggu makanan nya sudah sampai, Rosti steak nya juga enak, pelayanan nya ramah²

Gilang Ramadhan – BDP Central Market PIK

quote-icon

Enak banget udah pernah coba ramennya 😍

_hafuhhhhh

Nice experience, tempatnya cukup nyaman, makanannya enak harganya reasonable..

Monita Agustina – NP Cilandak Town Square

Udah beberapa kali kesini dan selalu puas sama makanannya. Terutama Chicken Capers Fettucine ya! Terbaikkkk! Buat dessertnya kalo yg suka coklat wajib pesen Waffle Crazy Chocolate atau Strawberry Lover. Enak semuaaa!

Fitri Rahmawati (Pipet) – NP AEON Mall BSD

Enak banget Ramennya 😍👍🏻🥰

yaneindria

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Eaque facilis illo inventore molestiae nostrum quidem.

Beauty Bar

Emang enakeun tempat nya.. Luas. Makanannya juga menurut aku enak ❤️

deevaafsheen

Good restaurant to hang out. The menu is mostly Western, but worry not, they have some Indonesian menus as well. The food is tasty and the portion is OK. The vibe is comfortable.

Evelyn Sippy Prisetyo – NP Home

Nice new cafe at Kota Baru Parahyangan. Tried at Jakarta so not something new, but its still delicious indeed and peope are willing to queue for it! Thanks for nice service

Erly Fitrianti – BDP Kota Baru Parahyangan

Best banget, enak buaaangettt. Alfredo trus pistachio kombinasi yang pas enduls, semua staff ramah ,cepet banget ga sampe 10 menit makanan udah keluar.

Windi Gusti – BDP Central Market PIK

Tergoda liat tampilannya dan ternyata seenak itu ? kali ini berhubung jam nanggung icip ug versi sweetnya aja.. next time mo coba yg savory aacchh ? pelayannya gercep & ramah pula bikin betah nongki2 disini ?

Davina Paulouis – BDP Central Market PIK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Eaque facilis illo inventore molestiae nostrum quidem.

Willz

Tempat makan favorit dan unik di Gl. Pancake nya selalu fresh dan enak, dah makan 3 kali tapi tetep ga bikin bosen, selalu pingin balik lagi. Service nya baik, waiter/waitress nya selalu nanyain ttg kualitas makanannya gimana.

Rivan Fernandi – BDP Grand Indonesia

Perhatian! Susah mencari makanan yang tidak enak di sini....

Hendra J – NP Lippo Mall Puri

Tempatnya asik banget ini, apalagi kalau sore sore atau pagi datengnya, pilihan menunya lumayan bergam dari pancake asin ataupun manis, disini juga ada nasi goreng dan steak. harganya lumayan sih ini tapi sepadan dengan rasanya.

Adi Rahman – BDP Kota Baru Parahyangan

Pertama kali kesini karena penasaran jadi coba coba ternyata endul bngt, dari makanan sampe service nya the best and fast, ga nyampe 10 menit nunggu makanan nya sudah sampai, Rosti steak nya juga enak, pelayanan nya ramah²

Gilang Ramadhan – BDP Central Market PIK

Enak banget udah pernah coba ramennya 😍

_hafuhhhhh

Latest Articles